Uitzendkracht/Tijdelijk

We can't find products matching the selection.

Veiligheidsschoenen Uitzendkracht/ Tijdelijk

Veiligheid op de werkvloer is erg belangrijk. In veel gevallen zijn veiligheidsschoenen dan ook verplicht. Deze verplichting geldt niet alleen voor vaste medewerkers, maar ook voor uitzendkrachten. Werkschoenen hebben verschillende veiligheid klasse. Welke bescherming nodig is, hangt af van de werkzaamheden en de risico’s van het werk. Uitzendbureaus vinden het vaak belangrijk om gebruik te maken van voordelige werkschoenen, die zowel door mannen en vrouwen gedragen kunnen worden. Vaak wordt er dan ook gekozen voor een uniseks basis schoen. Dit model is beschikbaar in een hoge en lage variant en voldoet aan de S3-normering. Dat houdt in dat de werkschoen waterbestendig is en voorzien is van een stalen neus en een stalen veiligheidszool, de schoen is dus voor vele werkomstandigheden geschikt.

Bekijk hierboven ons ruime assortiment werkschoenen voor (tijdelijke) uitzendkrachten

Bent u werkzaam als (tijdelijke) uitzendkracht? Dan is het assortiment wat op onze site staat speciaal voor u geselecteerd. Hier vindt u namelijk voordelige veiligheidsschoenen die geschikt zijn om te dragen tijdens werkzaamheden in verschillende sectoren. De schoenen bieden wij in diverse modellen en kleuren aan. Ook hebben wij uiteraard een dames collectie. Heeft u een paar gevonden die bij u past? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop.

Advies nodig bij het kiezen van de juiste werkschoen?

Het kan lastig zijn om een keuze te maken in ons ruime assortiment aan werkschoenen. Welke schoen is het meest geschikt voor uw specifieke beroep? Hierover adviseren wij u graag. Voor advies of andere vragen kunt u contact met ons opnemen via het volgende nummer: 0342-430352 of mail naar info@werkchoenenbaas.nl