Wock

Wock
View as Grid List
per page

Showing 26 results

  1. Wock Nube Medische schoen licht blauw SALE MT 41 -50%

    Wock Nube Medische schoen licht blauw SALE MT 41

    Actie prijs € 29,98 Normale prijs € 59,95

    Op voorraad

View as Grid List
per page

Showing 26 results

Wock medische klompen bestelt u bij Werkschoenenbaas.nl

Wock is een merk dat medische klompen beschikbaar stelt voor personeel in ziekenhuizen en zorginstellingen. Wock is een merk dat bekent staat om hun comfort. De medische klompen zijn speciaal gemaakt voor het vele lopen in het ziekenhuis. Wock heeft twee soorten, zo heb je de Clog klomp die heeft een open hiel en de Everlite heeft een gesloten hiel. Alle klompen beschikken over veiligheidsklasse S2 en zijn hierdoor geschikt voor werken in de zorgsector.

De Clog klompen met de open hiel zijn zeer gemakkelijk te reinigen. En de medische klomp is voorzien van een zeer handige zool. De zool heeft een antislip en is schokabsorberend. Deze eigenschappen zorgen dat de gebruiken van de klomp zo min mogelijk last krijgt van de voeten.

De Everlite lijn heeft een gesloten hiel en ze zijn super licht. De klomp is wasbaar en is zeer flexibel. Zolang u zich aan de voorschriften houdt van de schoen tijdens het wassen, verkleurd de schoen niet en blijft hij flexibel. De zool heeft een antislip en is schokabsorberend.

 

Waarom de Wock klomp bestellen bij Werkschoenenbaas.nl?

Wock medische klompen online bestellen bij werkschoenenbaas.nl, compleet assortiment van alle modellen. Duidelijke afspraken en snelle levertijd. Bekijk nu onze complete collectie Wock medische klompen online. U kunt tevens de klompen bezichtigen in onze showroom en direct meenemen. (graag bellen voor een afspraak).