U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Wock

Wock

Foto-tabel  Lijst 

39 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

39 artikel(en)

Wock medische klompen bestelt u bij Werkschoenenbaas.nl

 

Wock is een merk dat medische klomp beschikbaar stelt voor personeel in ziekenhuizen en zorginstellingen. Wock is een merk dat bekent staat om hun comfort. De medische klompen zijn speciaal gemaakt voor het vele lopen in het ziekenhuis. Wock heeft twee soorten. Zo heb je de Clog klomp die heeft een open hiel en de Everlite heeft een gesloten hiel. Alle klompen beschikken over veiligheidsklasse twee en zijn hierdoor geschikt voor werk in de zorgsector.

 

De Clog klompen met de open hiel zijn zeer gemakkelijk te reinigen. En de medische klomp is voorzien van een zeer handige zool. De zool heeft een antislip en is schokabsorberend. Deze eigenschappen zorgen dat de gebruiken van de klomp zo min mogelijk last krijgt van de voeten.

 

De Everlite lijn heeft een gesloten hiel en ze zijn super licht. De klomp schoen is wasbaar en is zeer flexibel. Zolang u zich aan de voorschriften houdt van de schoen tijdens het wassen, verkleurd de schoen niet en blijft hij flexibel. De zool heeft een antislip en is schokabsorberend.

 

Waarom de Wock klomp bestellen bij Werkschoenenbaas.nl?

Wij hebben het gehele assortiment op onze website. Wanneer u de klomp bestelt krijgt er een gratis paar werksokken bij. Ook worden u medische klompen snel geleverd en heeft u geen verzendingskosten.