U-Power

U-Power
We can't find products matching the selection.

U-Power werkschoenen bieden comfort en veiligheid!

 

U-Power werkschoenen staan bekend om hun sneaker uiterlijk en de goede veiligheid van de schoenen. U-Power heeft als doel de authentieke referentie te worden voor het welzijn van mensen op de werkplek, daarom is het de centrale focus voor U-Power om een reeds veiligheidsissues op te lossen met de hoogste waarden en uitvoering. Een daarvan is om de technologie van de veiligheidsneus te verbeteren , De U-Power schoenen hebben daarom een veiligheidsneus van ademend kunststof waarbij de schoenen licht en comfortabel zijn om te dragen. Ideaal voor op de werkvloer.

 

Het merk U-Power bied een groot assortiment met verschillende werkschoenen voor ieder beroep, van zware industrie tot extreme klimatologische omstandigheden.

 

U-Power veiligheidschoenen bij werkschoenenbaas?

De schoenen die wij van U-Power in ons assortiment hebben worden voor een scherpe prijs aangeboden. Besteld u de schoenen bij ons dan krijgt u bij uw bestelling een gratis paar sokken en worden de schoenen gratis naar u opgestuurd. Heeft u vragen over de U-Power werkschoenen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch op 0342 - 430 352.

 

Kijk dus niet verder en bestel uw werkschoenen bij werkschoenenbaas!

 

 

Official dealer U-Power

Vragen over onze U-Power werkschoenen? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.n