Timberland

Timberland
View as Grid List
per page

Showing 15 results

View as Grid List
per page

Showing 15 results

Timberland werkschoenen, één van de meest luxe workboots!

Timberland PRO werkschoen is een echte klassieker. Het merk staat vooral bekend om de gele schoen uit 1973. De Timberland PRO heeft een compleet assortiment van professionele werkschoenen die bestaan uit 3 soorten:

De workboot werkschoenen zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden buiten de deur. Dit zijn hoge schoenen zodat de enkels goed beschermd worden. Deze schoenen zijn geschikt voor heuvelachtige en vochtige werkplekken. Het bovenste materiaal van de schoen is van waterbestendig leer en zorgt voor droge voeten ten alle tijden.

Industrial hiking werkshoenen zijn veelzijdig. Deze lichte wandelschoenen zijn flexibel en comfortabel om te dragen. Deze veiligheidsschoenen kunnen tegen warme en droge omgevingen en zijn te herkennen aan het sportieve ontwerp.

Casual Pro veiligheidsschoenen zijn professionele werkschoenen die het welbekende Timberland ontwerp hebben, maar er toch professioneel en casual uitzien.

Timberland PRO werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Bij het bestellen van de werkschoenen krijg u er een gratis paar werksokken bij en de schoenen worden gratis naar u opgestuurd! 

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Timberland PRO werkschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Timberland PRO werkschoen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl