U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Timberland

Timberland

Foto-tabel  Lijst 

22 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

22 artikel(en)

Timberland, één van de meest luxe workboots

Timberland PRO werkschoen is een echt klassieker. Dit merk staat vooral bekend om de gele schoen uit 1973. De Timberland PRO heeft een compleet assortiment van professionele werkschoenen die bestaat uit 3 soorten:

De workboot werkschoenen zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden buiten de deur. Dit zijn hoge schoenen zodat de enkels goed beschermd worden. Deze schoenen zijn geschikt voor heuvelachtige en vochtige werkplekken. Het boven materiaal van de schoen is van waterbestendig leer en zorgt voor droge voeten ten alle tijden.

Industrial hiking werkshoenen zijn veelzijdig. Deze lichte wandelschoenen zijn flexibel en comfortabel om te dragen. Deze veiligheidsschoenen kunnen tegen warme en droge omgevingen en zijn te herkennen aan het sportieve ontwerp

Casual Pro veiligheidsschoenen zijn professionele werkschoenen die het welbekende Timberland ontwerp hebben, maar er toch professioneel en casual uitzien.

De Timberland werkschoenen zijn te verkrijgen op onze website. Heeft u vragen over de Timberland werkschoenen? Neem dan contact op via de mail of telefonisch op 0342 - 430 352. Bij het bestellen van deze werkschoenen krijg u een gratis paar werksokken en een pashouder voor op uw telefoon.