Technoboot

Technoboot

Techno boots, beste prijs en snelle levering!

Het bedrijf Techno boots is opgericht door drie partners die sinds 2013 actief zijn in de schoenenindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Istanbul, het industriële en commerciële centrum van Turkije. De producten worden ontworpen in overeenstemming met de huidige arbeidsveiligheidsnormen. Naast veiligheid en comfort zijn de producten van Techno boots milieuvriendelijk en worden getest voor de menselijke gezondheid in laboratoria. Techno boots werkt met moderne ideeën om nieuwe ontwerpen naar de sector te brengen door gebruik te maken van het voordeel van 25 jaar ervaring, ze beperken zich niet tot het gebied van arbeidsveiligheid, maar ontwikkelt ook populaire modellen voor dagelijks gebruik!

Met het door Techno-Boots ontwikkelde schokdempersysteem met dubbele dichtheid, is voor het eerst in de geschiedenis bij werklaarzen dit uitgevonden. Daardoor zul je dit comfort, gemak en gezondheid meteen voelen. Gezonde voeten blijven jarenlang gezond door schokabsorberende Techno-Boots laarzen te dragen.

 

Techno boots werklaarzen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Techno boots laarzen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons afhalen in Kootwijkerbroek (op afspraak). Vragen over de Techno boots laarzen, bel met ons verkoopteam op 0342-430 352.

Official dealer Technoboot

Vragen over onze Technoboot laarzen? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen