Strövels

Strövels

Strövels werkklompen, goede prijs en snelle levering!

De Strövels werkklompen zijn ideaal te gebruiken voor het zware werk. De klompen worden tegenwoordig in Nederland geproduceerd, hierdoor zijn de klompen van nog betere kwaliteit gemaakt en hebben ze een mooier uiterlijk.

De werkklompen hebben een leren bovenkant en alle klompen zijn voorzien van een houten zool. De werkklompen van Strövels hebben veel soorten er zit dus vaak wat voor u tussen. Waar je de Strövels ook voor nodig hebt, er zit altijd een paar voor je tussen. De klompen bieden een mooie uitstraling en goed loopcomfort. De Heritage collectie van Strövels is het meest bekend. Sindskort zijn ze een nieuwe collectie gestart waarin zwaardere klompen in voorkomen deze collectie heet SKYLD.

 

Strövels bestellen bij werkschoenenbaas?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Strövels veiligheidsklompen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de klompen bij ons afhalen in Kootwijkerbroek (op afspraak). Bent u aan het twijfelen welke het meest geschikt is? Neem dan contact op via de mail en telefonisch zijn wij ook bereikbaar op 0342 - 430 352.

 

Official dealer Strovels

Vragen over onze Strovels klompen? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen