Shoes For Crews

Shoes For Crews
We can't find products matching the selection.

Shoes For Crews werkschoenen voor horeca, medisch en voedselproductie.

De shoes for crews veiligheidsschoenen richten zich vooral op 6 verschillende doelgroepen, dit zijn werkschoenen voor bar personeel, obers en serveersters, chef-koks, barista's, ziekenhuispersoneel en voor mensen die werken in de voedselproductie.


De shoes for crews staan erg bekend om hun antislip loopzool, tevens bieden ze comfort, kwaliteit en stijl!

Bij Shoes For Crews ontwerpen en vervaardigen we (werk)schoenen die voorkomen dat u op uw werklocatie uitglijdt, struikelt en valt. Onze antislipschoenen houden u veilig en bieden comfort, stijl, kwaliteit en waarde zodat u tevreden bent.


Shoes For Crews werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl

Bij het bestellen van de werkschoenen krijgt u er een gratis paar werksokken bij en de schoenen worden gratis naar u opgestuurd!

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de shoes for crews veiligheidsschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de shoes for crews veiligheidsschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl