Reebok

Reebok

Reebok werkschoenen, sportief en lichtgewicht. Hoge kwaliteit en beste prijs!

Het merk Reebok is vooral bekend van sport- en loopschoenen, maar is nu ook begonnen met het produceren van werkschoenen. De Reebok werkschoenen hebben een sportief uiterlijk en bieden toch goede bescherming. De schoenen zijn geshcikt voor veel veschillende terreinen. De schoenen bieden de juiste pasvorm en hebben een stoere en professionele uitstraling.

 

Reebok werkschoenen bieden comfort en veiligheid!

Reebok is van ouds een echt sportmerk wat opgericht is in 1895. In de sportwereld staan ze bekend om hun hoge kwaliteits schoenen en kleding. Reebok heeft een aantal jaren later hun assoritment uitgebreid met veiligheidsschoenen voor diverse sectoren zoals Reebok schoenen voor transport en logistiek, bouw, magazijn, constructie en horeca! Ons complete assortiment Reebok veiligheidsschoenen is dus toepasbaar in alle denkbare sectoren.

 

Reebok werkschoenen assortiment

Het assortiment Reebok werkschoenen bestaat uit hoge en lage modellen, ze hebben vooral Sneaker modellen werkschoenen die erg licht en comfortabel zitten. Tevens omdat Reebok een echt sportmerk is zien de schoenen er ook nog eens erg sportief uit! Reebok heeft veel kennis vanuit de sportwereld meegenomen in hun veiligheidsschoenen waaronder ook de enorm goede demping die de werkschoenen van Reebok geven. De safety sneakers van Reebok zijn te verkrijgen in diverse kleuren en vanaf maat 36 tot en met 48.


Reebok heeft verschillende veiligheidsklasses van S1, S1P tot S3. Er zitten extralight zolen in de Reebok werkschoenen tevens hebben de meeste Reebok schoenen een aluminium veiligheidsneus zodat dit ook weer scheelt in het gewicht en kou.

 

Reebok werkschoenen voor dames en heren!

Zoals gezegd heeft Reebok voor iedere sector een juiste soort werkschoen, de schoenen hebben allemaal een goede pasvorm en zijn extreem licht van gewicht. Maar ook flexibel en sportief. De pasvorm van de Reebok werkschoenen is zowel goed voor dames als heren.


Reebok veiligheidsschoenen online bestellen? Of kom langs in onze showroom.

Bestel uw Reebok werkschoenen gemakkelijk en snel bij ons online, wilt u toch eerst even passen kom dan langs in onze showroom in Kootwijkerbroek. Bij iedere bestelling ontvangt u gratis 5 paarwerksokken, verzending en de beste kwaliteit en service! Past hij niet dan kunt u altijd met 14 dagen weer bij ons retourneren.

 

Reebok werkschoenen voor uw bedrijf?

Bent u opzoek naar de juiste werkschoenen voor uw personeel? Dan helpen wij u graag verder! Wij kunnen een passessie voor uw bedrijf verzorgen of u van andere informatie voorzien van de Reebok schoenen. Tevens kunnen we een scherpe prijs neerleggen voor meerdere aantallen Reebok werkschoenen! Bel ons voor meer informatie. Telefoon 0342-430352 of mail naar info@werkschoenenbaas.nl

Official dealer Reebok

Vragen over onze Reebok sneakers? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen