Redbrick Ladies

Redbrick Ladies
View as Grid List
per page

Showing 3 results

View as Grid List
per page

Showing 3 results

Redbrick dames werkschoenen: vrouwelijk, licht en zeer gewild!


In deze tijd draait het allang niet meer alleen om werkschoenen voor mannen maar ook voor vrouwen! De vrouwen onder ons hebben net zo veel behoefte aan werkschoenen die niet alleen maar bescherming bieden! Redbrick ladies heeft daarom werkschoenen voor dames met een goede pasvorm en er ook nog eens super gaaf uitzien!

Steeds meer vrouwen werken in de de bouw, magazijn, transport of logistiek daarom is deze dames lijn van Redbrick niet weg te denken!


Trendy en zeer kleurrijke dames werkschoenen.

De dames werkschoenen van Redbrick herken je gelijk door hun designvolle en trendy looks! De Redbrick dames veiligheidsschoenen zijn te verkrijgen in zeer veel verschillende trendy kleuren en modellen.
Onze dames veiligheidsschoenen zien eruit als echte sneakers en ze voldoen aan alle eisen voor op het werk. Ze zijn onder andere verkrijgbaar in het paars, donkerblauw en zwart, met een witte rand en witte veters.


Onze Redbrick dames schoenen zijn meer dan alleen werkschoenen met een kleinere maat.

Over het algemeen gezien zijn dames voeten een stukje kleiner en vaak smaller dan heren voeten, daarom is Redbrick met een speciale dames werkschoenen lijn gekomen die hierbij perfect aansluit.
Er zijn de afgelopen 5 jaar steeds meer vrouwen op zoek naar een juiste werkschoen, de vraag is meer dan 40% gestegen hierop is Redbrick deze speciale dames lijn gaan ontwikkelen waarbij rekening werd gehouden met alle denkbare wensen en de ergonomie van een vrouwenvoet.


Redbrick ladies verkrijgbaar in Hoge en lage modellen.

De Redbrick ladies werkschoenen bestaat uit 6 verschillende modellen, waarvan er drie laag zijn en de andere drie middel hoog. Alle zes de modellen zijn gecertficeerd als S3. Lees hier meer over de veiligheidsnormering.


Redbrick Ladies: De lichtgewicht schoenen voor dames.

Tussen de heren werkschoenen en dames werkschoenen zit nogal een verschil, bij deze Redbrick ladies is er gebruik gemaakt van lichtere materialen zoals composiet en kevlar. Hierdoor is deze Ladies line erg licht en geschikt in sectoren waar veel vrouwen werkzaam zijn, zoals de logistiek, horeca en de zorg. De ladies line van Redbrick zijn allemaal S3 en hierdoor ook waterproof en met antislipzool.

 

Redbrick Ladies werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons afhalen in Kootwijkerbroek (op afspraak). Heeft u vragen over de Redbrick safety sneakers, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Bij iedere bestelling ontvangt u tevens 5 paar werksokken gratis!

Official dealer Redbrick

Vragen over onze Redbrick safety sneakers? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen