Red Wing

We can't find products matching the selection.

Praktische werkschoenen van Red Wing bij werkschoenenbaas!

De werkschoenen van Red Wing bieden zeer goede veiligheid door de veiligheidsklasse S3 waar de schoenen over beschikken. Het assortiment van Red Wing bestaat uit drie verschillende soorten. Zo is de collectie voorzien van een schoen met BOA sluiting, een schoen met ritssluiting aan de zijkant en een werkschoen met veters. De schoenen bieden optimaal comfort en veiligheid en hebben toch een lage prijs.

 

Red Wing bestellen bij werkschoenenbaas?

Red Wing werkschoenen bestelt u bij werkschoenenbaas door de vele voordelen. Wanneer u uw Red Wing werkschoen bij ons bestelt worden ze gratis naar u opgestuurd en bent u verzekerd van een lage prijs.

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Red Wing werkschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Red Wing werkschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl.