Python

Python
We can't find products matching the selection.

Python werkschoenen of laarzen. Beste prijs, service en levertijd!

Python veiligheidsschoenen zijn sportieve, lichte en zeer comfortabele schoenen van Italiaanse top kwaliteit. Wanneer je de Python werkschoen of werklaars vastpakt voel en zie je al dat deze van hoge kwaliteit zijn met een zeer nette afwerking. Tevens zijn de schoenen gemiddeld lichter dan vele andere merken. Wij zeggen altijd je moet de schoen eerst eens proberen en je zult versteld staan van het comfort die de werkschoenen van Python u te bieden heeft.

 

Wij hebben de meest verkochte lijn van de Python schoenen voor u klaar staan, deze lijn waarin alle typische Python kwaliteits eigenschappen worden samengevormd tot één compleet geheel, van ontwerp tot comfort, van constructie tot het gebruik van geavanceerde materialen. De basis van dit enorme succes van Python Peak komt onder andere voort uit de ontwikkeling van een nieuwe leest. Deze nieuwe leest die werd ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande podologen stimuleert een natuurlijke loopbeweging en verbetert de verdeling van het lichaamsgewicht, mede hierdoor wordt de Python veiligheidsschoen steeds populairder.

 

Python past vaak een composieten neus en kevlar tussenzool toe, dit resulteert in een gewichtsbesparing van bijna wel 50% t.o.v staal. Ook hierdoor is het comfort vele malen hoger.

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Python veiligheidsschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Python veiligheidsschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352.

 

 

Official dealer Python

Vragen over onze Grisport safety sneakers? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.n