Hultafors

View as Grid List
Page
per page

Showing 1-48 of 374 results

View as Grid List
Page
per page

Showing 1-48 of 374 results

Hultafors, gereedschap om op te bouwen!

Hultafors bied een brede selectie van betrouwbare handgereedschappen aan zoals voor meten, markeren, snijden, slaan en nivelleren en wrikken en slopen. Het steeds ontwikkellen van nieuwe producten is wat Hultafors drijft. Als ze in een nieuw idee geloven gaan ze er honderd procent voor. Het resultaat is een assortiment gereedschappen die de best mogelijke functie, betrouwbaarheid en precisie bieden.

Werkschoenenbaas.nl is officiële dealer van Hultafors wij bieden het volledige assortiment van dit merk aan. In onze webshop zie je dat er een ruime keuze is in verschillende soorten handgereedschap van dit merk. Kijk bijvoorbeeld maar naar het assortiment in hamers. In onze webshop kun je terecht voor klauwhamers, combihamers, koperhamers, metselaarshamers, penhamers, rubberen hamers en voorhamers.

Ook bieden wij naast hamers een ruime keuze in koevoeten en breekijzers van diverse maatvoeringen aan, zoals een aluminium breekstang met een stalen punt, een aluminium buigstang of een instelbare stalen koevoet. Ook voor precisie meetgereedschap van Hultafors kun je bij ons terecht. Op de waterpassen en de glassnijders meetstokken van het Zweedse merk kun je absoluut vertrouwen. De landmetermaat, de slaglijn of een rolmaat van Hultafors kunnen ook niet ontbreken in ons assortiment!

 

Hultafors gereedschap bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de gereedschap. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over het gereedschap van hultafors , bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl