Nordmann

Nordmann

Nordmann werkklompen verkrijgbaar bij werkschoenenbaas!

De klompen van het merk Nordmann zijn allemaal voorzien van goede bescherming door de veiligheidsklasse S2 en S3. De klompen van Nordmann zijn flexibel en hebben een zwarte kleur. Ook hebben alle klompen een gesloten hiel. De klompen bieden optimaal werkcomfort en een goede pasvorm. Nordmann heeft drie verschillende soorten klompen met alle drie zeer goede eigenschappen. De schoenen zijn erg flexibel behalve de Arvid deze heeft een houten zool. De klompen zijn gemaakt van een lederen bovenzijde voor een lange levensduur.

 

Nordmann klompen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

U kunt Nordmann klompen bestellen via onze website en genieten van de vele voordelen. Wanneer u uw klompen hier koopt bent u zeker van een lage prijs. Bij de klompen die naar u opgestuurd worden krijgt u er vijf paar gratis sokken bij en gratis verzending. 

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Nordmann klompen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de klompen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Nordmann klompen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl