No Risk

No Risk
View as Grid List
per page

Showing 32 results

  1. No Risk Hawick S3 Hoge werklaars -36%

    No Risk Hawick S3 Hoge werklaars

    Actie prijs € 88,90 Normale prijs € 139,00

    Op voorraad

View as Grid List
per page

Showing 32 results

Loop geen risico, No Risk werkschoenen bestel je bij werkschoenenbaas.nl

No risk veiligheidsschoenen online bestellen bij werkschoenenbaas, compleet assortiment van alle modellen No Risk veiligheidsschoenen. Duidelijke afspraken en snelle levertijd. Bekijk nu onze complete collectie online. U kunt tevens de werkschoenen bij ons afhalen.


No Risk ontwerpt en produceert de werkschoenen voor de mensen die iedere dag werken op gevaarlijk terrein, gladde ondergronden en zelfs ook lage temperaturen.
No Risk vindt dat werkschoenen functioneel en modieus moeten zijn. De veiligheidsschoenen van No Risk zorgen dat iedereen in een gevaarlijke omgeving toch zijn werk perfect kan uitvoeren. 

 

Kenmerken van de No Risk veiligheidsschoenen

De kenmerken van de No Risk veiligheidsschoenen zitten in de toegepaste techniek van de schoen. No Risk schoenen hebben het Clima Cork System toegepast. Dit is een voetbed van kurk. Dit voetbed vormt zich helemaal naar de voet. Tevens bied het bescherming tegen hitte en kou. De schoenen hebben ook een neus van composiet en een tussenzool van kevlar. Enkele No Risk modellen zijn 100% waterdicht omdat ze gemaakt zijn van het bekende SympaTex.

Official dealer No Risk

Vragen over onze No Risk sneakers? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen