Muckboot

Muckboot
View as Grid List
per page

Showing 23 results

View as Grid List
per page

Showing 23 results

Muckboot laarzen voor werk en vrijetijd, Hoge kwaliteit en prijs!

Muck Boot werk en outdoor laarzen worden gemaakt sinds 1999 door The Muck Boot Company (gevestigd in Engeland). Het bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van rubberen laarzen heeft het doel om comfortabele, high performance laarzen en outdoor schoenen te maken, en wij van Werkschoenenbaas kunnen bevestigen dat dit is gelukt! De Muckboots zijn in opkomst! En wij als dealer bieden u de beste prijs, levering en garantie!

 

De Muck Boot producten die wij aanbieden zijn zeer geschikt voor de tuin, paardensport, het werk, de boerderij en natuurlijk ook voor gewoon casual gebruik. The Muck Boot Company heeft binnen een zeer korte tijd een methode/techniek bedacht, en natuurlijk ook een uniek ontwerp van iedere werklaars. Dit heeft geresulteerd in zeer comfortabele outdoor laars van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels hebben de Muck Boot laarzen wat sinds 1999 bestaat al een uitstekende reputatie opgebouwd en welke nog iedere dag groeit. Iedere Muckboot outdoor laars of outdoor schoen is 100% waterdicht, voorzien van een ademende voering en gemaakt van CR-Foam voor een optimaal draagcomfort. Muck Boot laarzen en schoenen zijn te herkennen aan neopreen in combinatie met natuurrubber.

 

Werkschoenenbaas heeft een zeer ruim aanbod aan Muckboot laarzen. Muckboot heeft zowel voor de heren als dames een passend model. De laarzen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in uw vrije tijd maar ook zeker geschikt voor alle werkzaamheden op of om de boerderij. Dit komt ook omdat de laarzen geschikt zijn tegen alle weersomstandigheden.

 

Muckboot de nieuwe Paardrijlaarzen!

Werkschoenenbaas heeft de Muck Boot laarzen en schoenen in haar aanbod waar zeer goed paardgereden mee kan worden. Een van deze laarzen is bijvoorbeeld de Muck Boot Colt Ryder, deze laars voldoet aan alle normen en extreme eisen. Wanneer het weer kouder wordt kun je zonder problemen gaan paardrijden of wandelen met deze één van onze Muckboot laarzen! De Muckboot laarzen zijn onder andere verkrijgbaar met een lange en of korte schacht.

De Muckboot laarzen met de korte schacht kunnen gedragen worden als gewone schoen, voor het paardrijden. De laarzen met de lange schacht zijn geschikt voor buiten activiteiten/werkzaamheden. Voor vragen of meer informatie neem contact op met ons!

Op zoek naar een geschikte Muckboot laars? Die vind u zeker bij werkschoenenbaas.nl!

Official dealer Muckboot

Vragen over onze Muckboot laarzen? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen