Mascot

Mascot
View as Grid List
per page

Showing 41 results

  1. Mascot F0133 werkschoen S1 (hoog) SALE MT 39 -49%

    Mascot F0133 werkschoen S1 (hoog) SALE MT 39

    Actie prijs € 50,00 Normale prijs € 98,40

    Op voorraad

View as Grid List
per page

Showing 41 results

Mascot werkschoenen nu bij werkschoenenbaas.nl!

Mascot werkschoenen worden geproduceert door het Deense Bedrijf Mascot, dat is opgericht in 1982. Dit bedrijf is vooral trots op de Scandinavische mentaliteit.

Omat de Mascot werkschoenen uitgerust zijn met een aluminium neus en zool, die gemaakt zijn van olie- en benzineresistente materialen, ontvangen ze zonder problemen schokken en klappen op. Op de website van het bedrijf zijn specificaties te vinden van ieder afzonderlijk product. Het gaat Mascot echter niet alleen om de veiligheid maar ook om de comfort en pasvorm van de schoenen.

 

Mascot werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas?

Bij het bestellen van de werkschoenen krijgt u er een gratis paar werksokken bij en de schoenen worden gratis naar u opgestuurd! 

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Mascot werkschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Mascot werkschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl