U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Magnum

Foto-tabel  Lijst 

32 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

32 artikel(en)

Magnum werkschoenen, voor en door professionals

De Magnum (werk) schoenen zijn echte boots die erg stevig, comfortabel, robuust en veilig zijn. Toch zijn de Magnum Boots zo flexibel dat ze geweldig lopen en je aan het einde van de dag geen uitgeputte benen of voeten heb.

Magnum is meer dan 30 jaar geleden na meerdere aanvragen van diverse overheidsinstanties (over de gehele wereld) aan de slag gegaan om een lichte/sportieve werkschoen te ontwikkelen die zeer geschikt is voor o.a. beveiligingsmedewerkers, politie, leger en brandweer.

Ze zijn ook een samenwerking aangegaan met Hi-Tec uit Amerika en samen met hun produceren ze nu DE MAGNUM Boots wat inmiddels is uitgegroeid tot een sterk merk wereldwijd.

Magnum schoenen staan bekend om hun topkwaliteit, zowel de lage modellen als de hoge Magnum werkschoenen vindt u bij werkschoenenbaas.

Wij hebben alle collectie uit het assortiment van Magnum voor u beschikbaar. Als het gaat om de Magnum Classic, Magnum Elite, Magnum Stealth Force of Magnum Mach dan bent u bij werkschoenenbaas op de juiste plaats.

 

De Magnum boots of schoenen bestellen bij werkschoenenbaas?

Samen met Magnum staan wij er voor om de levering van de Magnum schoenen voor u zo makkelijk mogelijk te maken! Wij hebben in onze showroom diverse maten voorradig die u op afspraak kunt bezichtigen. Ook kunt u ons telefonisch bellen voor offerte aanvragen voor meerdere aantallen of dat wij eens bij uw organisatie langskomen om meer uitleg te geven over de Magnum Boots.

Vragen? bel ons op 0342-430352 of stuur een mail naar info@werkschoenenbaas.nl