Lee Cooper

Lee Cooper

Lee Cooper werkschoenen verkrijgbaar bij werkschoenenbaas.nl!

Lee Cooper is opgericht in het Londense East End in 1908, heeft een rijke geschiedenis van meer dan een eeuw en vestigde zijn status als het originele Britse denimmerk. Van een bescheiden begin in werkkleding en uiteindelijk ook werkschoenen, is het merk wereldwijd bekend geworden.

Lee Cooper is al meer dan een eeuw een merk wat te vertrouwen is. De werkschoenen van Lee Cooper hebben een goede kwaliteit en zijn hierdoor voor een lange tijd te gebruiken. De Lee Cooper werkschoenen zijn beschikbaar in veel verschillende maten. De Lee Cooper werkschoenen bieden een goede veiligheid. Er zijn ook verschillende veiligheidsnormeringen toegepast bij de schoenen. De werkschoen is verkrijgbaar in hoge en lage modellen en in verschillende kleuren.

 

Lee Cooper werkschoenen bestellen bij Werkschoenenbaas.nl?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Lee Cooper werkschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Lee Cooper werkschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl.

Kijk dus niet verder en bestel uw werkschoenen bij werkschoenenbaas!