HKS

HKS
View as Grid List
per page

Showing 37 results

View as Grid List
per page

Showing 37 results

Bij HKS werkschoenen vind je innovativiteit en vooruitstrevendheid!

HKS is opgericht in Duitsland en produceert sinds 1908 veiligheidsschoenen. Doordat ze de laatste technieken aanpassen maken zij al jaren veiligheidsschoenen van kwalitatief werk. In de uitgebreide collectie vind HKS werkschoenen voor vrijwel elk beroep.

Liefts wilt u graag werkschoenen die jou de hele dag ondersteunen, comfort bieden en die lang mee gaan. HKS biedt een uitgebreide collectie met comfortabele, veilige werkschoenen met een sportieve uitstraling. Door de goede ergonomische pasvorm sluiten ze perfect aan bij jouw voeten en bieden ze ondersteuning. De innovativiteit en vooruitstrevendheid is goed terug te vinden bij HKS veiligheidsschoenen. Waar veel andere merken nog veiligheidsschoenen van leer produceren, heeft HKS verschillende werkschoenen waarvan het bovendeel van Microvezel is. Microvezel is een duurzaam materiaal wat beter is voor het milieu, sterk is en lang meegaat. Zo hoef je het materiaal bijvoorbeeld niet in te vetten en is het vuilbestendig. Het is dan ook gemakkelijk schoon te maken en door geen dierlijke materialen toe te passen zijn de schoenen zelfs vegan! De werkschoenen van HKS hebben verschillende veiligheids klasse zoals; S1, S1P, S2 en S3.

HKS veiligheidsschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de HKS veiligheidsschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de HKS veiligheidsschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl