Haix

Haix
View as Grid List
Page
per page

Showing 1-24 of 107 results

  1. Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX hoge werkschoen -17%

    Haix Black Eagle Tactical 2.0 GTX hoge werkschoen

    Actie prijs € 141,95 Normale prijs € 171,95

    Op voorraad

View as Grid List
Page
per page

Showing 1-24 of 107 results

Haix werkschoenen zijn hier verkijgbaar!

Haix biedt werkschoenen aan voor werknemers in veel verschillende sectoren, zoals politie, brandwwer, ambulance, bouw, jacht en de agrarische sector. De schoenen van Haix zijn voorzien van optimale kwaliteit en er is goed gekeken naar het design van de schoenen. Vergeleken met de kwaliteit die de schoenen bieden is de prijs goed in verhouding. Het merk Haix beschikt over veel verschillende schoenen, zoals lage, half hoge en hoge werkschoenen voor zowel dames als heren. 

 

Haix werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Het assortiment van Haix wordt voor een scherpe prijs op onze website aangeboden. Wanneer u uw Haix schoenen op onze website bestelt krijgt u er gratis vijf paar sokken bij en de schoenen worden gratis naar u opgestuurd!

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Haix werkschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Haix werkschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl