Grisport outdoor

Grisport outdoor
View as Grid List
per page

Showing 28 results

  1. Grisport Walking Wallis Low -24%

    Grisport Walking Wallis Low

    Actie prijs € 65,00 Normale prijs € 85,87

    Op voorraad

View as Grid List
per page

Showing 28 results

Grisport wandelschoenen | Outdoor schoenen op zijn best!

Bent u opzoek naar wandelschoenen van Grisport? Dan bent u bij werkschoenenbaas op het juiste adres, wij hebben het complete aanbod van de grisport outdoor collectie voor u beschikbaar!


Maak de juiste keuze wandelschoenen!

Uw wandelschoenen online bij ons kopen is snel gedaan maar welke schoen past perfect bij u, welke geeft een beter comfort en wilt u liever hoge wandelschoenen of lage wandelschoenen? De hoge outdoor wandelschoenen geven meer ondersteuring om uw voeten dit kan fijner zijn bij een niet vlakke ondergrond en tijdens intensief gebruik, de lagere schoenen zitten weer fijner als u veel op en neer moet gaan of moet bukken of tillen. Vaak is uw eigen ervaring nog het belangrijkst, dus loopt u zelf liever op laag of op hoog!


De Grisport Wandelschoenen online bestellen bij werkschoenenbaas.nl? 

Grisport staat als merk al om bekend om zijn zeer degelijke en kwalitatieve wandelschoenen dit kan gaan om trekkingschoenen, hiking, outdoor, wandel en laarzen. Grisport heeft zijn outdoor schoenen zo ontwikkeld dat er voor een iedere een passende schoen is . Tevens zijn de Grisport wandelschoenen uitgerust met innovatieve materialen zoals: sympatex, spo-tex en cambrelle. De zolen van wandelschoenen moeten behalve goede ondersteuning, demping en grip ook het comfort verhogen, een goed paar wandelschoenen zorgt ervoor dat u niet alle oneffenheden van de ondergrond voelt.


Grisport outdoor wandelschoenen van de hoogste kwaliteits en comfort.

U kunt niet meer om Grisport heen als merk van hoge kwalitatief wandel, hiking en of trekking schoenen. Grisport gebruikt alleen maar hoogwaardige materialen, leersoorten en membranen voor de productie van al hun wandelschoenen. De italiaanse stijl vindt u snel terug in de details en kwaliteit waarmee Grisport haar schoenen produceerd. Daarom blijft, naast een zeer mooi design en technologisch hoogstaande eigenschapppen het comfort op de eerste plaats staan. U zult als gebruiker van Grisport wandelschoenen een comfort ervaren als nooit tevoren.


Innovatie technieken van Grisport outdoor wandelschoenen.

Hieronder vindt u een opsomming van de nieuwste technieken die Grisport gebruikt in zijn wandelschoenen.

Grisport R-systeem | Een cambreur van de hoogstekwaliteit

Het R-systeem is een zeer sterke cambreur welke is gemaakt van nylon. Deze cambreur bevindt zich tussen de benedenkant van het voetbed en de zool en zorgt voor demping en stabiliteit. Met het R-systeem van Grisport hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Dit R-systeem vindt u onder andere in de lichte Griport Travel wandelschoenen.


Grisport HeelSupport System® | Pattented systeem van Grisport

Nog een sublime eigenschap van de Grisport wandelschoen is het HeelSupport systeem. Het 'HeelSupport System' is een extra, naadloze versteviging die de hiel van de wandelschoen of wandellaars omsluit. Dit HeelSupport System® omsluit de hiel naadloos en geeft daardoor maximale stabiliteit en ondersteuning bij het afwikkelen van de voet.


Grisport wandelschoenen met waterdicht membraam: Gritex en Spo-Tex en Sympatex

In ons kikkerland is het nogal wisselvallig qua tempratuur en neerslag. Wel zo fijn als u even gaat lopen of een lange wandereling gaat maken dat uw voeten droog blijven.
Daarom zijn de Gri-sport wandelschoenen uitgerust met Spo-Tex, Gritex of Sympatex membranen. Dit zijn allemaal merknamen voor membranen die tussen de verschillende lagen in Grisport werkschoenen verwerkt worden. Deze waterdichte folies maken Grisport Schoenen sterk waterafstotend en ademend.


Grisport outdoor Collecties wandelschoenen

Grisport outdoor heeft diverse types wandelschoenen, deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieen.


Grisport Walking Outdoor
De walking outdoor van Grisport is gemaakt voor mensen die graag een stukje met de hond lopen, een blokje om of gewoon een boswandeling. De stevige walking schoenen zijn gemaakt voor vlak en gemiddeld onverhard terrein. De walking modellen bieden een zeer goede demping en sabaliteit voor de gebruiker. Bekijk de Grisport Walking Outdoor collectie

 

Grisport Hiking Outdoor
De naam zegt het al, de hiking wandelschoen van Grisport is speciaal voor diegene die ervan houden om er op uit te trekken in de natuur of andere bosreike omgevingen. Mede door het profiel en de hogere schat maakt de hiking schoen zeer geschikt voor deze outdoor bezigheden. Bekijk de Grisport Hiking Outdoor collectie

 

Grisport Trekking Outdoor
Schoenen voor echte trekking people! bergtochten, ruwterrein niet is te gek voor de Trekking outdoor van Grisport! Door de meer technische constructie van deze Trekking bergschoenen kunt u met een gerust hart het avontuur aan in bijvoorbeeld woestijnen, gebergtes, bossen en andere ruw terrein locaties! Bekijk de Grisport Trekking Outdoor collectie

 

Grisport Active Casual
Casual active, deze 2 woorden omschrijven de Active lijn van Grisport. Deze schoen zijn zeer geschikt voor gebruikers die dagelijks het comfort willen hebben van Grisport Outdoor. De zeer lichte, functionele schoenen bieden een heerlijk draagcomfort en de soepele zolen voorkomen klachten als gevolg van langdurig staan en lopen. Bekijk de Grisport Active Casual collectie


De Grisport outdoor wandelschoenen bestellen bij werkschoenenbaas?

Samen met Grisport staan wij er voor om de levering van de schoenen voor u zo makkelijk mogelijk te maken! Wij hebben in onze showroom diverse maten voorradig die u op afspraak kunt bezichtigen. Ook kunt u ons telefonisch bellen voor meer informatie over de schoenen, offerte aanvragen voor meerdere aantallen of dat wij eens bij uw organisatie langskomen om meer uitleg te geven over de Grisport wandelschoenen.

Vragen? bel ons op 0342-430352 of stuur een mail naar info@werkschoenenbaas.nl