Druppies

Druppies
View as Grid List
Page
per page

Showing 1-24 of 34 results

View as Grid List
Page
per page

Showing 1-24 of 34 results

Druppies kinderlaarzen, hier verkrijgbaar voor een scherpe prijs!

De Druppies kinderlaarzen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en hebben een zeer stoer uiterlijk. De laarzen zijn handgemaakt en van 100% natuurrubber. Door dit rubber hebben de laarzen een lange duurzaamheid. De laarzen hebben een perfecte pasvorm en zijn zeer soepel, hierdoor heeft uw kind aan het eind van de dag geen last van blaren of pijnlijke voeten. De achterkant van de laarzen hebben twee reflectors, waardoor uw kind goed zichtbaar blijft in het donker. 

 

Druppies kinderlaarzen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

De Druppies kinderlaarzen worden tegen een scherpe prijs aangeboden en uw bestelling wordt gratis naar u toe verzonden. Bovendien krijgt u een gratis paar sokken bij uw bestelling. 

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Druppies kinderlaarzen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de laarzen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Druppies kinderlaarzen, bel met ons verkoopteam op 0342-430 352.