D-Force

D-Force
  1. D-Force Veiligheidsschoen Jackson Hoog S3 SALE MT 43 -53%

    D-Force Veiligheidsschoen Jackson Hoog S3 SALE MT 43

    Actie prijs € 35,00 Normale prijs € 75,00

    Op voorraad

D-Force werkschoenen, alle modellen vind je bij werkschoenenbaas.nl!

De D-Force werkschoenen zijn mooi doorontwikkelde sneaker werkschoenen. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en voelen zeer comfortabel aan. De S3 variant van D-Force is bestand tegen het zwaardere werk. Bij de ontwikkeling van het D-FORCE® assortiment hebben eigenschappen als comfort, functionaliteit, uitstraling en prijs/kwaliteit centraal gestaan. Door het eigentijdse ontwerp en de casual look zijn de D-FORCE artikelen steeds voorzien van handige details en praktische zakken die het werk van de professional aangenamer maken.De belangrijkste elementen van de D-force werkschoenen zijn de veiligheid, de uitstraling en de duurzaamheid.

Werkschoenenbaas is dealer van het merk D-Force. Hierdoor kunnen wij de professionele dragers van onze werkkledij en veiligheidsschoenen een snelle service en deskundig advies aanbieden.

 

D-Force werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de D-Force werkschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de D-Force werkschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl.