Cofra

Cofra
View as Grid List
per page

Showing 46 results

View as Grid List
per page

Showing 46 results

Cofra werkschoenen en werklaarzen, beste prijs en levertijd!

Het Cofra assortiment werkschoenen en werklaarzen bestaat uit diverse hoge en lage modellen. Cofra is een italiaans merk wat in 1938 is opgericht.
De veiligheidsschoenen van Cofra blinken uit in de kwaliteit en het design! Hier zijn ze ook veel mee bezig!

Cofra heeft een breed assortiment, van trendy sneaker werkschoenen tot robuuste bouw werkschoenen en laarzen. Tevens hebben ze ook een mooi aanbod dames werkschoenen.

Ook zijn de prijzen van Cofra heel uiteenlopend van goedkope werkschoenen tot duurdere met hoog afgewerkte materialen!


Cofra veiligheidsklasses.

De Cofra veiligheidsschoenen zijn te verkrijgen in de klasses S1, S2 en S3. Deze veiligheidsklassen geven onder andere aan hoeveel druk de werkschoen moet kunnen verduren, de kou- en hittebestendigheid en de waterdichtheid. De werkschoenen in deze veiligheidsklassen zijn ook voorzien van een verharde neus.

Cofra werklaarzen

Naast werkschoenen heeft Cofra ook werklaarzen in het assortiment, zowel knielaarzen als kuitlaarzen. De werklaarzen van Cofra zijn gemaakt van leer of rubber. De lere laarzen zijn waterafstotend en de rubberen laarzen zijn waterdicht.

Cofra veiligheidsschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Cofra veiligheidsschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Cofra veiligheidsschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl