U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Cofra

Cofra

Foto-tabel  Lijst 

Showing 1 to 48 of 58 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Showing 1 to 48 of 58 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cofra werkschoenen en werklaarzen! Beste prijs en levertijd!

Het Cofra assortiment werkschoenen en werklaarzen bestaat uit diverse hoge en lage modellen. Cofra is een italiaans merk wat in 1938 is opgericht.
De veiligheidsschoenen van Cofra blinken uit in de kwaliteit en het design! Hier zijn ze ook veel mee bezig!

Cofra heeft een breed assortiment, van trendy sneaker werkschoenen tot robuuste bouw werkschoenen en laarzen. Tevens hebben ze ook een mooi aanbod dames werkschoenen.

Ook zijn de prijzen van Cofra heel uiteenlopend van goedkope werkschoenen tot duurdere met hoog afgewerkte materialen!


Cofra veiligheidsklasses!

De Cofra veiligheidsschoen zijn te verkrijgen in de klasses S1, S2 en S3. Deze veiligheidsklassen geven onder andere aan hoeveel druk de werkschoen moet kunnen verduren, de kou- en hittebestendigheid en de waterdichtheid. De werkschoenen in deze veiligheidsklassen zijn ook voorzien van een verharde neus.

Cofra werklaarzen

Naast werkschoenen heeft Cofra ook werklaarzen in het assortiment, zowel knielaarzen als kuitlaarzen. De werklaarzen van Cofra zijn gemaakt van leer of rubber. De lere laarzen zijn waterafstotend en de rubberen laarzen zijn waterdicht.

In osn uitgebreide Cofra assortiment is voor een ieder een passende werkschoen of werklaars te vinden. Bestel de Cofra werkschoenen eenvoudig en snel online op werkschoenenbaas.nl en ontvangen bij iederen bestelling 5 paar gratis werksokken! Tevens ook altijd gratis verzending in Nederland.