Caterpillar

Caterpillar

Caterpillar werkschoenen. Scherpe prijs, gratis sokken en snelle levering!

 

Caterpillar beter bekend als CAT heeft veel verschillende producten op de markt gebracht. De werkschoenen is daar één van. Caterpillar gebruikt alleen de beste materialen en daarom komen ook zeer goede werkschoenen. De schoenen van Caterpillar zijn 'Build to Last'. De schoenen worden eerst door professionals getest. De schoenen zijn geschikt voor mensen die van doorwerken houden en onder alle weersomstandigheden werken. De meeste schoenen hebben een S3 veiligheidsnormering. Dit betekent dat de schoenen een veiligheidsneus hebben en een veiligheidszool. Ook zijn er schoenen met een minder hoge veiligheidsnormering.

 

Caterpillar werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas?

Wij hebben de gehele collectie werkschoenen van Caterpillar op onze website staan. Wij bieden een gratis paar sokken bij u bestelling. Heeft u vragen over de Caterpillar werkschoenen? Bel dan met ons verkoopteam op 0342 - 430 352 of mail ons naar info@werkschoenenbaas.nl

Official dealer Grisport

Vragen over onze Grisport safety sneakers? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen