Bware

Bware
We can't find products matching the selection.

Bware werkschoenen in de vorm van Sneakers nu bij werkschoenenbaas!

Bware staat bekend om zijn sportieve en brede werkschoenen.                         Bware veiligheidssneakers zijn sportief en comfortabel, en compleet uitgevoerd als sneaker van deze tijd. Ze worden ook wel de safety sneakers van dit moment genoemd. De Bware sneakers zijn voorzien van veiligheidsneus en anti perforatiezool en hebben allemaal de S3 veiligheidsklasse. Bware staat dus voor veiligheidsschoenen in de vorm van sneakers.


De Bware safety sneakers zijn iets breder dan een normale werkschoen waardoor uw tenen goed de ruimte hebben en niet knel komen te zitten. Aan de voorzijde zit een composieten neus die uw tenen beschermd tegen een impact van buitenaf en in de zool. Al onze modellen Bware werkschoenen zijn vuil en waterafstotend. Ook hebben ze allemaal de veiligheidsklasse S3.

 

Bware één van de lichtste veiligheidsschoenen op dit moment.


De Bware sneakers zijn licht van gewicht en lopen zeer comfortabel. Dankzij het gebruikte materiaal zijn deze schoenen licht en zorgen ze ervoor dat u uw stappen goed kunt afmaken. Deze safety sneakers bieden u sportiviteit een goed loopcomfort en de veiligheid waarop u kunt vertrouwen. De Bware schoenen vallen iets breder hierdoor loopt de schoen ook zeer goed voor mensen met een bredere voet. De zool is antislip en heeft ook een hakprofiel. Handig voor op ladders of trapjes.


Bware werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl

Uw Bware werkschoenen bestelt u natuurlijk bij werkschoenenbaas.nl. Wij leveren deze werkschoenen vanuit onze voorraad. Bware is bij ons altijd tegen de laagste prijs. Vind u ergens anders een goedkopere prijs dan betalen wij u het verschil terug.


Bware werkschoenen eerst passen in onze showroom?

Wilt u de schoenen liever eerst passen? Kom dan langs in onze werkschoenenwinkel in Kootwijkerbroek. U mag natuurlijk ook 2 maten bestellen en 1 paar retour sturen. De maat van de Bware werkschoenen vallen normaal, ze zijn in de breedte van de schoen wel wat breder dan een standaard werkschoen.

Official dealer Bware

Vragen over onze Grisport safety sneakers? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.n