Blackstone

Blackstone

Blackstone werkschoenen, koop ze bij werkschoenenbaas.nl!

Blackstone is opgericht in 1926 met als doel een geheel eigen schoen op de markt te brengen met de eigenschappen vakmanschap, hoogwaardig materiaal en design. En dat is ze gelukt! Blackstone werkschoenen zijn kwalitatief hoogwaardige producten.

De werkschoenen van Blackstone zijn sterk en robuust. Ze hebben twee stevige  veiligheids sneakers op de markt gebracht en drie modellen gewone werkschoenen. Blackstone heeft zowel lage als hoge type werkschoenen en met overneus maar ook zonder. De Blackstone 530 zijn misschien wel de sterkste veiligheidsschoenen op de markt. Drie modellen zijn beschikbaar vanaf maat 39 tot en met maat 50, dus voor alle voeten zijn ze geschikt. De werkschoenen hebben een S3 normering en er zijn een aantal onbeveiligd.

Blackstone veiligheidsschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Blackstone veiligheidsschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Blackstone veiligheidsschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl