Baak

Baak

Baak comfortabele en sportieve werkschoenen

De Baak veiligheidsschoenen voldoen aan zeer strenge veiligheidsnormen. De Baak veiligheidsschoenen zijn uitgericht met BaakDynamic, dit is een innovatieve voetsteun die veel gebruikt wordt bij wandelschoenen en trackingschoenen. Alle werkschoenen van Baak hebben een schoeisel wat een schokdempend loopcomfort biedt. Baak heeft veel verschillende soorten schoenen zo hebben ze lage schoenen, hoge schoenen en sportieve schoenen. Ook nog een voordeel aan de schoenen van Baak is dat ze allemaal een zeer licht gewicht hebben en dus gemakkelijk zijn om mee te nemen.

 

Baak veiligheidsschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl

De schoenen worden bij ons verkocht tegen een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons veilig en snel online betalen. De schoenen worden door ons snel geleverd en de verzending is gratis. Wanneer u één paar schoenen bij ons besteld krijgt u er een gratis paar sokken bij geleverd.

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Baak veiligheidsschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Baak veiligheidsschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342-430 352.