Arbesko

Arbesko
We can't find products matching the selection.

Arbesko werkschoenen, echte Zweedse degelijkheid!

 

Een echt familie bedrijf, dat is Arbesko dat nu al meer dan 180 jaar werkschoenen en veiligheidsschoenen produceert in Zweden. Arbesko begon vijf generaties geleden als 1 van de eerste schoenen groothandelaren in Zweden. De Arbesko werkschoenen worden geproduceerd in de enige schoenenfabriek in Zweden, de ‘Age Skofarbik’. Dit is de meest moderne productie fabriek in Europa. De Arbesko werkschoenen zijn in de loop der jaren geperfectioneerd waar jij als klant veel voldoening en plezier van kunt hebben. De visie van het merk is: Arbesko: “Makes a difference”. Arbesko is flink blijven groeien en is marktleider o.b.v. de omzet (zowel binnen als buiten de Scandinavische landen). De Arbesko schoenen zijn ook goedgekeurd voor orthopedische doeleinden.

 

Waarom de Arbesko werkschoenen bestellen bij werkschoenenbaas.nl

Wij bieden u het complete assortiment Arbesko schoenen tegen de beste service en leveringsvoorwaarden. Tevens ontvangt u bij iedere set schoenen een gratis setje werksokken. Bij ons is de verzending altijd gratis. Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0342 - 430 352 of mail naar info@werkschoenenbaas.nl

Official dealer Arbesko

Vragen over onze Arbesko schoenen? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen