Airtox

Airtox

Airtox werkschoenen van superieur kwaliteit vanaf nu verkrijgbaar in onze showroom of online. 

Airtox is een Deens merk boordevol technologieën van morgen. Airtox heeft oog op uw veiligheid en comfort of het nu is om uw voeten te beschermen tijdens het werk of als u gewoon op zoek bent naar comfortabele sneakers. Airtox collectie combineert de allerbeste funcites en materialen om veilige, sneakers en outdoorschoenen aan te bieden. Airtox beschikt over een assortiment met verschillende technische kenmerken en ontwerpen.

 

De schoenen zijn allemaal gericht op innovatie, lichtgewicht materialen, comfort en een sportieve uitstraling. De schoenen van Airtox beschikken bovendien over een Cool & Me® technologie. Deze technologie is geschikt voor veeleisende omstandigheden waar betrouwbaarheid en comfort zeer gewenst zijn.

 

AIRTOX Industries A / S is een baanbrekend merk veiligheidsschoenen wat rechtstreeks uit Denemarken komt, het wordt daar ontwikkeld on geproduceerd. Wij van werkschoenenbaas hebben een samenwerking met Airtox en hebben de schoenen staan in onze showroom! U kunt ze ook gemakkelijk online bestellen!