Airtox

Airtox

Airtox werkschoenen van superieur kwaliteit vanaf nu verkrijgbaar bij werkschoenenbaas.nl!

Airtox is een Deens merk boordevol technologieën van morgen. Airtox heeft oog op uw veiligheid en comfort of het nu is om uw voeten te beschermen tijdens het werk of als u gewoon op zoek bent naar comfortabele sneakers. Airtox collectie combineert de allerbeste funcites en materialen om veilige, sneakers en outdoorschoenen aan te bieden. Airtox beschikt over een assortiment met verschillende technische kenmerken en ontwerpen.

De schoenen zijn allemaal gericht op innovatie, lichtgewicht materialen, comfort en een sportieve uitstraling. De schoenen van Airtox beschikken bovendien over een Cool & Me® technologie. Deze technologie is geschikt voor veeleisende omstandigheden waar betrouwbaarheid en comfort zeer gewenst zijn.

AIRTOX Industries is een baanbrekend merk veiligheidsschoenen wat rechtstreeks uit Denemarken komt, het wordt daar ontwikkeld en geproduceerd.

 

Airtox veiligheidsschoenen bestellen bij werkschoenenbaas?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Airtox veiligheidsschoenen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de werkschoenen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Airtox veiligheidsschoenen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352. Of mail naar info@werkschoenenbaas.nl

Kijk dus niet verder en bestel uw werkschoenen bij werkschoenenbaas!