U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Steunzolen

Foto-tabel  Lijst 

19 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

19 artikel(en)

Hoe kun je uw veiligheidsschoenen of laarzen het best onderhouden?

Uw schoenen kunt u het best onderhouden door deze 2 keer per maand in te smeren met een beetje schoensmeer of ledervet. Het onderhoud maakt het leer een heel klein beetje vettig.Dit is nodig om langer plezier van uw veiligheidsschoenen te hebben, want zo blijven ze langer vuil en waterafstotend en blijft het leer soepel.

Veiligheidsschoenen behandelen

Als allereerste kunt u het beste even uw veters uit de schoenen halen, hierna kunt u uw werkschoenen reinigen met ruige borstel om het ergste vuil te verwijderen. Om ze helemaal schoon te krijgen raden wij altijd even aan om met een vochtige doek of spons de schoenen als laatst af te nemen. Dan de schoenen altijd eerst goed drogen. Wanneer dat gebeurt is kunt u de schoenen behandelen met het juiste onderhoudsmiddel. Bijvoorbeeld Rapide ledervet. 

Leren werkschoenen
Poets uw leren veiligheidsschoenen of laarzen regelmatig met rapide ledervet (blank of zwart). Door ze te poetsen drogen uw schoenen niet uit en blijven ze soepel. Door ze goed te behandelen blijven ze ook beter vuil- en waterafstotend. Smeer nooit te veel vet op uw werkschoenen, hierdoor kan het wezen dat de schoen niet goed meer kan ademen. Leer is een natuurproduct en heeft de neiging om vocht op de nemen. Natte veiligheidsschoenen zijn koud, zwaar en zeer onplezierig om te dragen.

Hieronder vindt u enkele producten om uw werkschoenen lang en met plezier te blijven dragen.

 

 

 


Right Banner