Dutch Clogs

Dutch Clogs
  1. EK 2021 Oranje klomppantoffel sloffen -38%

    EK 2021 Oranje klomppantoffel sloffen

    Actie prijs € 9,95 Normale prijs € 15,95

    Op voorraad

Dutch Clogs originele Nederlandse houten klompen. (wooden shoes)

De originele Duch Clogs, houten klompen of in het buitenlands ook wel wooden shoes genoemd, de houten klompen zijn erg populair zowel in Nederland als in het buitenland. Klompen van het merk Dutch Clogs mogen natuurlijk niet ontbreken in het assortiment werkschoenenbaas! Sinds jaar en dag worden klompen door boeren, tuinders, stratenmakers en liefhebbers gedragen. Per jaar worden er vandaag de dag nog steeds meer dan 4 miljoen paar klompen gemaakt, en deze houten klompen worden niet alleen aan toeristen verkocht maar ook aan veel werknemers in Nederland, Belgie en Frankrijk.

 

Houten klompen als werkschoenen, hoge bescherming, waterdicht en geen nare luchtjes! 

De houten klomp is een zeer bruikbare werkschoen. Het beschermt niet alleen uitstekend tegen spijkers of nare luchtjes, maar is ook zeer geschikt om te gebruiken op een modderige en zand ondergrond, daarom zie je ook altijd nog veel boeren en stratenmakers op klompen lopen. Ook zijn onze klompen waterdicht en hebben een koelende werking in de zomer en een isolerende werking in de winter. En wat ook niet veel mensen weten is dat de houten klomp medisch goed word gezien voor de gezondheid, dit komt vooral door de loophouding die je aanneem wanneer je op klompen loopt. 

 

Dutch Clogs bestellen bij werkschoenenbaas.nl?

Bekijk hierboven ons complete assortiment van de Duch Clogs klompen. Wij staan voor duidelijke afspraken, goede service en snelle levertijd. U kunt tevens de klompen bij ons bekijken en gelijk afhalen in de showroom gelegen in Kootwijkerbroek (graag bellen voor een afspraak). Vragen over de Duch Clogs klompen, bel met ons verkoopteam op 0342 - 430 352.