Mondkapjes Type2 IIR en FFP2

Mondkapjes Type2 IIR en FFP2
View as Grid List
Page
per page

Showing 1-24 of 31 results

View as Grid List
Page
per page

Showing 1-24 of 31 results

Mondkapjes type 2 IIR of FFP2 bestellen


Mondkapjes type 2 IIR of FFP2 bestel je gemakkelijk en snel bij ons, wij hebben een ruime eigen voorraad en bieden u de beste prijs van Nederland. Wij verkopen alleen medische mondkapjes / mondmaskers die goedgekeurd zijn in Nederland (Type 2 IIR en FFP2).

U heeft bij ons de keuze uit Mondmasker type 2 IIR goedgekeurd advies door Nederland en wij hebben ook de FFP2 mondmaskers nog ruim op voorraad. Bestel op tijd vanwege de vele aanvragen kan het zijn dat de prijzen omhoog zullen gaan!

 

Online mondkapjes type 2 IIR of FFP2 bestellen

U besteld bij ons gemakkelijk en snel de juiste mondkapjes voor uw medewerkers, bezoekers of voor u zelf. Wij leveren met 1 werkdag!

Het is wel belangrijk om goed na te denken waar je het beste betrouwbare en veilige mondkapjes (goedgekeurde en gecertificeerde) mondkapjes kunt bestellen.

Werkschoenenbaas bestaat al ruim 18 jaar, wij hebben een eigen showroom/winkel voor bedrijven en consumenten.

De kwaliteit en veiligheid van de mondmaskers staat bij ons voorop. Wilt u grote aantallen bestellen neem dan even contact met ons op voor de beste prijs! 

Official supplier mondkapjes NL

Vragen over onze mondkapjes type 2 IIR of FFP2? Of prijs aanvragen voor meerdere aantallen? Neem contact op met onze afdeling verkoop!

0342 - 430352

info@werkschoenenbaas.nl

Offerte aanvragen